Så anpassar vi oss efter COVID-19

Vårt bokningsläge på Äventyrsresor, Förarutbildningar och Adventure Days har nog aldrig varit bättre än i år! Fullbokat på praktiskt taget alla upplevelser vi erbjuder och vi hade sett fram emot en väldig aktiv vår med alla våra fantastiska kunder. Nu blir det tyvärr inte så…

Vi har tagit beslutet att ställa in samtliga förarutbildningar till och med augusti 2020, flytta Adventure Days till september samt ställa in alla utlandsresor med deltagare till och med december 2020. Detta då Folkhälsomyndigheten råder till social distans och avråder från alla icke nödvändiga resor, både nationellt och internationellt, för att minska spridningen av COVID-19. Även om vi alltid sätter säkerheten främst på våra körupplevelser och har få skador är det trots allt ännu mindre risk att belasta den lokala sjukvården om man stannar hemma. Något vi trots allt anser betydligt viktigare just nu.

Vi arbetar för att kunna genomföra planerade förarutbildningar och event från september och resor utanför Skandinavien från årsskiftet. Om de ändå skulle behöva ställas in eller anpassas får givetvis tiden utvisa då vi fortsatt kommer fortsatt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och göra allt vi kan för att minimera smittspridningen.

  • Du som redan bokat en förarutbildning eller äventyrsresa som blivit inställd kan välja på att boka om till ett senare datum eller få full återbetalning.
  • Om du bokar en Förarutbildning, Äventyrsresa eller Adventure Days som blir inställd på grund av COVID-19 så kommer du alltid att kunna välja mellan att boka om eller att få full återbetalning.