Portugal med Motorrad Center Stockholm

Resan den 5-12 mars arrangerar vi tillsammans med BMW Motorrad Center Stockholm! Det betyder att utöver våra turledare och instruktörer finns även personal från Motorrad Center på plats och kör motorcykel med dig!

Adi Ravid, VD på Motorrad Center var med oss i Portugal i höstas. Här kan du läsa om hans intryck från resan:
”Tumregeln är att när ni åker på era motorcyklar så jobbar vi, och när vi väl har tid att åka så är det ofta snö eller minusgrader ute. Så om vi vill köra mc måste vi därför åka till en varmare plats och Portugal i november är då en riktigt bra destination! David på Ride Nordic har försökt övertyga mig att följa med på en resa i flera år, och jag har alltid haft någon ursäkt till varför jag inte kunde följa med. Denna gång hade jag dock inget att säga emot, så några veckor senare satt jag på planet ner till Faro Portugal för 6 dagar av GS experience!

6 dagar av blandad körning on och off-road, med fokus på off-road, och en hel dag avsatt endast för teknikövningar och test av olika scenarion som kan uppstå när man åker på grus och sten. Magnus, Fredrik, Ann Cathrin och David var otroligt professionella instruktörer och vägledare. De hjälpte oss att bli bättre och bättre förare för varje dag som gick, oavsett om man var nybörjare eller väldigt erfaren. Teknisk support fanns också på plats när det behövdes så att alla kunde utnyttja tiden till max, och de såg även till att lunch kördes ut till berget när energinivåerna behövde fyllas på. GS och GSA var de hojar vi körde på och det imponerade verkligen mig hur bra dom presterar, även när man pressar hojen både på asfalten och vid off-road körning. David hade planerat många sträckor där vi kunde göra just det och samtidigt njuta av den fantastiska utsikten och naturen södra Portugal har att erbjuda. Jag kan skriva mycket mer men detta måste upplevas. Jag har haft turen i mitt liv att resa världen runt och göra en del saker som gav minnen för livet, och denna resa ligger väldigt högt på listan!

Är det dyrt? Det är såklart inte billigt, men resan är värd varenda krona och jag ångrar nu att jag inte bokat den tidigare. Vill du uppleva The GS Experience på riktigt som det är tänkt så kan ingen göra det bättre än David och gänget på Ride Nordic. Vill du veta mer så kolla länken och gör som jag – boka din resa redan idag!

Den 5-12 mars går ytterligare en resa till Portugal av stapeln, och en representant från oss kommer att finnas på plats! För mer information kan du kontakta Adi Ravid på adi.ravid@motorradcenterstockholm, eller en av våra säljare, Kim Fellving på kim.motorradcenterstockholm.se eller Andreas Kindblom på

/Adi VD Motorrad Center Stockholm