Villkor för lagring av personuppgifter i formulär

För att kunna svara på din förfrågan behöver vi lagra dina personuppgifter som du anger. Vi använder endast dina uppgifter till att besvara och lösa din förfrågan.

De som får tillgång till uppgifterna är Ride Nordic. Även webbsidans tekniker har åtkomst av lämnade uppgifter och kan i enstaka fall ta del av dem vid teknisk felsökning eller underhåll.

Uppgifterna lagras i upp till fem år i syfte att ha backup tillgängligt om tekniska problem uppstår, eller för möjlighet till återkoppling av tidigare ärende.

Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Ride Nordic AB, Linspelsgatan 2, 531 40 Lidköping, Sverige • Telefon: +46 (0)76 111 69 90 • E-post: .

Vi har skyldighet att lämna ut registrerade personuppgifter när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta oss för att bli borttagen ur databasen och vår e-post inkorg.

Google reCaptcha

För att hindra att detta formulär missbrukas eller används för spam-inskick, så skyddas denna webbsida av Google reCAPTCHA. Detta innebär att Googles sekretesspolicy och användarvillkor även gäller  utöver ovan nämnda villkor.